Gemeenteprojecten

(Junior) Kwaliteitsmedewerker/ Data Analist Sociaal Domein

Geplaatst 14 sep. 2020
Project ID: YIS000164
Plaats
Deurne
Duur
3 maanden (1 okt. 2020 - 31 dec. 2020)
Uren/week
32 uur/week
Tarief
0 - 55 €/hr

(Junior) Kwaliteitsmedewerker/ Data Analist Sociaal Domein (24-32 uur)

Door de transformatie in het Sociaal Domein is er een behoefte aan het krijgen van meer inzicht ontstaan. Hoe staan we er voor in het behalen van maatschappelijke effecten? Doen we de juiste dingen, en doen we de juiste dingen goed? Als Kwaliteitsmedewerker/ Data Analist help jij de collega’s om dit inzicht te verkrijgen, door de beschikbare data slim te combineren en te vertalen naar echte informatie.

 

Je hebt een brede functie, doordat je een belangrijke schakel bent in de Jeugd- en WMO-ketens. Je duikt in operationele-, financiële- en keteninformatie, waarbij integraal werken en denken een vanzelfsprekendheid voor jou is. Jij bent een kei in het analyseren, combineren en evalueren van data uit de BI Tool. Dankzij jou kunnen collega’s uit het Sociaal Domein rekenen op betrouwbare informatie en een betrouwbare analyse. Je hebt daarbij oog voor detail, kunt goed schakelen met collega’s uit diverse disciplines én kunt goed prioriteren tussen de diverse werkzaamheden.


Wij zoeken:

-     Een enthousiaste collega met passie voor het werken met (complexe) data.

-     Jij weet hierin inzicht en overzicht te bieden.

-     Je vertaalt verschillende data naar relevante kennis.

-     Je hebt een actieve, nieuwsgierige en innovatieve houding.

-     Je bent sterk analytisch en je hebt goede communicatieve kwaliteiten.

-     Je kunt in beeld brengen wat (in ieder geval grofweg) de consequenties zijn van beleidskeuzes. Zowel in aantallen als in financiële effecten.

 

Verder breng je het volgende mee:

-     Een relevante afgeronde HBO opleiding

-     Ervaring met het analyseren van operationele- en managementgegevens

-     Ervaring binnen een gemeente

-     Ervaring in het Sociaal Domein

-     Ervaring met ZorgNed en BI Tool


Wat krijg jij ervoor terug?

-     Een enthousiast, hardwerkend team (met veel verschillende expertises en persoonlijkheden) wat volop in beweging en ontwikkeling is en waarin je de gelegenheid krijgt om je professionele, autonome rol verder te ontwikkelen en samen te leren.

-     De ruimte om nieuwe ideeën te introduceren en samen te kunnen bouwen aan kwaliteit.


Zorg in Deurne

De gemeente Deurne voert sinds 1 januari 2017 de zorgtaken uit in het gebiedsteam Zorg in Deurne. Deze taken bestaan uit Wmo/ Jeugdzorg/ Bijzondere Bijstand en Minimaregelingen. Zorg in Deurne bestaat uit multidisciplinaire clusters (gezins- en jongerencoaches, wijkwerkers, Wmo-consulenten, doorstroomcoaches 18-/18+) die in 3 wijkteams samenwerken. Daarnaast bestaat de 2e lijn van Zorg in Deurne uit het Schakelteam, gedragswetenschappers, jeugd- en gezinswerkers, jeugdconsulenten, een erfbetreder, clientondersteuning en een GGZ-consulent.

Sign up for new opportunities

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten