Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator InProces systeem Klant–, Zaak- en Archiefsysteem (zzp)

Geplaatst 7 mei 2024
Project ID: YIS 9157243
Plaats
Papendrecht
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 7 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 mei 2024 10:00

Startdatum: z.s.m.

Uren: 16

Duur: 6 maanden, met optie op verlenging

Schaal: tarief conform schaal 10, richttarief 83,-

Drechtsteden

Gemeente Papendrecht

Wie zijn wij?

Liggend aan de Merwede en de Noord, is Papendrecht van oorsprong een dijkdorp waar rivieren vanaf het ontstaan van het dorp, ruim negen eeuwen geleden, belangrijk waren voor vervoer en inkomsten. Het logo van de gemeente herinnert aan die tijd; verwijzend naar de (gele) wieken van de molens en de ligging aan de twee grote (blauwe) rivieren. Tegenwoordig is Papendrecht (32.000 inwoners) een complete kern aan het water, met goede voorzieningen, waar de samenleving voorop staat, rijk aan (culturele) activiteiten en voorzieningen. De mooie mix van groen, ligging aan de dijk en stedelijk gebied zorgt voor een aangenaam woon-, recreatie- en werkgebied. Papendrecht is één van de zeven Drechtsteden en zoekt op verschillende terreinen regionale samenwerking. Werken voor Papendrecht betekent werken in een prettige, compacte en overzichtelijke organisatie met korte lijnen, waar verantwoordelijkheden laag in de organisatie zijn belegd.

Opdracht:

Je wordt gevraagd om de volgende taken uit te voeren:

  • Ontwikkelen van inhoudelijke kennis van de organisatie en fungeren als vraagbaak met betrekking tot het InProces-systeem.

  • Overdragen van kennis aan de organisatie met betrekking tot het InProces-systeem.

  • Zorgen voor de voortgang van verschillende werkzaamheden binnen het InProces-systeem en deze borgen richting belanghebbenden.

  • Afhandelen van gebruikersmeldingen met betrekking tot het InProces-systeem.

  • Geven van instructiesessies over het InProces-systeem.

  • Monitoren van doorlooptijden van openstaande zaken.

  • Afstemming met regiobijeenkomsten.

  • Deelnemen aan het project 'Processen op orde'.


Deze opdracht wordt beschouwd als afgerond wanneer alle taken zoals hierboven beschreven zijn voltooid en de beoogde doelen zijn bereikt.

Wat neem je mee?

Je bent een verbinder, kritisch waar nodig maar altijd meedenkend in oplossingen. Je bent bekend met het InProces-pakket en je kunt inschatten welke effecten keuzes hebben en wie je wanneer moet betrekken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Je weet goed om te gaan met de interne verhoudingen.

Wat vraagt deze opdracht nog meer van je?

● Je hebt een Hbo diploma afgerond op het gebied van informatiemanagement

● Je hebt ongeveer 3 jaar ervaring in een soortgelijke opdracht.

● Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten