Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Projectleider Civiel/Cultuurtechnisch

Geplaatst 23 jul. 2020
Project ID: YIS000122
Plaats
Barendrecht
Uren
30 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 sep. 2020
Einde: 31 aug. 2021
Tarief
Onbekend

Wat ga je doen?

Als projectleider civiel ben je verantwoordelijk voor de realisatie van complexe civiel technische projecten in de openbare ruimte. Je bent eindverantwoordelijk voor het project in termen van tijd, geld en het eindresultaat. Je werkt nauw samen met verschillende interne en externe partijen om binnen gestelde eisen en budgetten een project gerealiseerd te krijgen. Je houdt scherp toezicht op gemaakte afspraken met de aannemers. Je verzorgt de projectcommunicatie, informeert de belanghebbenden en organiseert informatieavonden. Je informeert het management en zo nodig het gemeentebestuur. Je werkt zelfstandig en bent goed op de hoogte van de relevante zaken binnen de organisatie en op jouw vakgebied. Je stuurt de projectteams aan en rapporteert over de voortgang van de projecten aan de interne opdrachtgever.

 

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over een afgeronde opleiding MTS of HTS Civiele Techniek. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie Je hebt kennis van en ervaring met projectmatig werken. Je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden en je kunt helder rapporteren. Je bent proactief en goed in projectplanning en organiseren. Je bent klantgericht en kwaliteitsbewust


Must haves (knockouts)?

-         Gevoel hebben met omgevingsmanagement Kunnen omgaan met burgers, politiek en stakeholders. (Project staat in de picture midden in het centrum)

-         Communicatief sterk zijn.

-         Ervaring als projectleider min 3 jaar

-         Kunnen werken met projectmatig werken

-         MS-Projects projectplanning kennis

 

Pre's?

-         Affiniteit met groen zou een pré zijn!

-         Projecten langs de lat van de groenvisie neerleggen.

-         Groen en Grijs in de vingers hebben.

 

Wanneer is inhurend manager tevreden?

-         Als het project opgestart is. Dat daar een mooi project/(deel)projecten liggen. Dat de projectleider het project ook eindigt dus oppakken van a t/m z.

 

Overige informatie

Maandag 3 augustus tussen 13 – 16 uur

Dinsdag 4 augustus tussen 9 – 16 uur

MS-teams (videobellen)