Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Medior WABO vergunningverlener - Gemeente Vught (24/36 uur p.w.)

Geplaatst 13 mrt. 2020
Project ID: YIS00004
Plaats
Vught
Uren
32 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 2 feb. 2020
Einde: 15 jun. 2020
Tarief
Onbekend

Functiebeschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van vergunningaanvragen op het gebied van de WABO. Ook zorg je voor informatieverstrekking naar de burgers. Je houdt de actuele ontwikkelingen bij binnen het vakgebied. Het is een gevarieerde functie in een dynamische omgeving. Het voordeel van een gemeente van de schaalgrootte van Vught is dat je je bezig kunt houden met vergunningverlening in brede zin, van A tot Z.

 Wij vragen:

Je hebt een relevante HBO-opleiding, MBO’ers met een gedegen relevante ervaring worden ook uitgenodigd om te solliciteren. Een bouwkundige achtergrond is een pré. Je hebt een flexibele, klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig. Natuurlijk weet je ‘van aanpakken’ en kun je goed samenwerken.

De kandidaat gaat samenwerken met 2 senior vergunningverleners, vandaar de behoefte aan een medior kandidaat.