Gemeenteprojecten

Medewerker uitkeringsadministratie (P-Wet en/of WMO)

Geplaatst 9 jun. 2020
Project ID: YIS00076
Plaats
Vught
Duur
6 maanden
(15 jun. 2020 - 31 dec. 2020)
Uren/week
20 hrs/week
Tarief
0 - 50 €/hr

Gemeente Vught zoekt voor de periode van ongeveer 6 maanden een medewerker uitkeringsadministratie (per direct), 20 uur per week. 

Medewerker uitkeringsadministratie (P-Wet en/of WMO)


Hier kom je te werken

Als medewerker uitkeringsadministratie ga je werken bij het team Financiën. Het team zorgt voor in- en externe dienstverlening op het financiële en administratieve vlak. Een van de onderdelen is de Uitkeringsadministratie. Deze verzorgt de administratie en financiële afhandeling van uitkeringen op het gebied van Arbeid en Inkomen, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en aanverwante regelingen.


Wat ga je doen?

Je beoordeelt, verwerkt, bewerkt en controleert financieel administratieve gegevens op het gebied van P-Wet en/of WMO. Je bewaakt de kwaliteit van financieel administratieve gegevens. Je verstrekt informatie over de uitvoering van de regelingen en besluiten en je verricht zo nodig andere taken binnen de afdeling.


Wie zoeken we?

Je hebt een relevante financiële opleiding op MBO-niveau en ervaring met vergelijkbare werkzaamheden bij een gemeente. Je hebt kennis van en ervaring met de applicatie Suites voor het Sociaal. Je bent nauwkeurig, zakelijk, integer, enthousiast en gedreven. Een teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Uiteraard kun je je zowel mondeling als schriftelijk prima uitdrukken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten