Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Jurist Toezicht & Handhaving

Geplaatst 30 jun. 2020
Project ID: YIS000101
Plaats
Waalre
Uren
24 uur/week
Periode
1 dag
Start: 13 jul. 2020
Einde: 14 jul. 2020
Tarief
0 - 65 €/uur

JURIST TOEZICHT EN HANDHAVING


Wij zijn ter ondersteuning van het team VTH voor de gemeente Waalre op zoek naar een handhavingsjurist.


De werkzaamheden die op je liggen te wachten zijn over de volle breedte van wat je kunt bedenken voor de rol van jurist toezicht en handhaving. Je maakt deel uit van een leuk en hecht team VTH. Uiteraard wordt je ingewerkt in de lopende dossiers, maar er wordt wel iemand verwacht die zelfstandig kan werken (voorlopig ook veel thuis ivm Corona), communicatief sterk is en veel ervaring heeft met het volgen van handhavingsprocedures met name op het gebied van de Wabo en de bijbehorende bezwaar- en beroepsprocedures. Ervaring met het maken van een uitvoeringsprogramma en jaarverslag is een pre.


Opdrachtgever denkt aan een HBO of WO jurist(e) met 3 tot 5 jaar relevante ervaring. Uiteraard verwachten we een functiegerichte opleiding, maar de ervaring is eigenlijk belangrijker.


Competenties

samenwerken, zelfstandig, nauwkeurig, scherp, “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”