Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance technisch/functioneel ontwerper, Belastingdienst (zzp)

Geplaatst 4 okt. 2022
Project ID: YIS 9121737
Plaats
Apeldoorn, Gelderland
Uren
36 uur/week
Periode
Start: 1 nov. 2022
Tarief
70 - 90 €/uur

Belastingdienst B/cao tijdelijke functie/opdracht, open einde

Uren per week: 36,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 90,00

Startdatum inzet: 1-11-2022

 

De functioneel ontwerper die we zoeken heeft een paar jaar ontwerp ervaring (minimaal 3) in een ontwikkel-omgeving. In die omgeving wordt Agile gewerkt volgens SAFe. We verwachten verder dat die ontwerper,

- Thuis is in het werken in een scrum ontwikkelteam;

- Ervaring met het vertalen van fiscale wetgeving naar business regels;

- Ervaring met het vertalen van architectuur features naar functionele specificaties en use cases;

- Kennis en bij voorkeur ervaring bezit om T-shape te kunnen werken (denk dan naast kennis en kunde van ontwerpen aan kennis en kunde van Java en testen);

- Ontwerpen kan uitdragen richting de collega’s en intermediair kan zijn tussen de architecten en de ontwikkelaars;

- Incidenten en problemen analyseert en oplossingsrichtingen aangeeft;

- Ontwerpdocumentatie up to date houdt;

- Collega-ontwerpers kan adviseren en vraagbaak kan zijn voor ontwikkelaars en testers met betrekking tot de functionaliteit.

 

Je komt te werken in een scrumteam in de releasetrain Interactie Online dat zich focust op de ontwikkeling en in standhouding van voorzieningen voor toegangs en ondertekenmanagement (incl. authenticatie en autorisatie).

 

Achtergrond:

We zoeken een (technisch) ontwerper omdat een van de ontwerpers bij Interactie Online is vertrokken. Interactie Online is een afdeling georganiseerd als een releasetrain met 15 scrumteams (14 ontwikkelteams en 1 systemteam). Om al die teams gecoördineerd te laten werken gebruiken we SAFe. Binnen deze kaders verzorgen de teams de systeemontwikkeling. Per drie maanden is er een PI-event, waarin de planning voor de komende periode van drie maanden wordt opgesteld door en voor alle teams. Die planning wordt opgedeeld in sprints van twee weken. De producten die binnen Interactie Online worden ontwikkeld en onderhouden hebben betrekking op de interactie tussen de samenleving en de Belastingdienst: namelijk de portalen, formulieren en authenticatie & autorisatie voorzieningen voor burgers en bedrijven. Daarnaast verzorgen we de IT-ondersteuning van de Belastingtelefoon.

 

Functievereisten:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een JAVA Ontwikkelomgeving;
  • Je hebt ervaring met Scrum/Agile werken.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten