Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Senior Jurist Vastgoed en Grondzaken (zzp)

Geplaatst 31 jan. 2022
Project ID: YIS 9108590
Plaats
Lelystad
Uren
36 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 31 jan. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
0 - 110 €/uur

Sollicitatie deadline: 7-2 12:00

Startdatum: z.s.m

Einddatum: 31-12-2022

Aantal uren week: 32-36

Inschaling: 11

Deadline: 07-02-22

Richttarief €110

Selectie communicatie: zsm

 

Lelystad wordt een (economisch) aantrekkelijke stad met een sociaal sterke en duurzame samenleving. Een stad waarin jongeren hun talenten ontwikkelen en waarin ouderen lang bij de samenleving betrokken blijven en waardig oud worden. Een stad waar nieuwe én huidige bewoners prettig wonen, werken en ondernemen. En bovendien een stad waar genoeg ruimte is voor recreatie en natuurbeleving. Om dit te bereiken is er Lelystad Next Level.

 

De opgave van de stad

Lelystad staat voor de uitdaging om maar liefst 40.000 woningen te realiseren! De centrale ligging van Lelystad, de steeds betere ontsluitingen, de aantrekkende economie, en de booming business geven Lelystad legio kansen. Wij willen die kansen benutten: in het centrum, aan de kust en in het groen. We zijn hoofdstad van de nieuwe natuur en werken aan spraakmakende projecten. De meest in het oog springend zijn ontwikkeling Stadshart, woonwijk Warande, logistieke hotspots Flevokust en Lelystad airport. 

 

Wij zoeken

Voor ons team Projectmanagement en Ontwikkeling zijn wij op zoek naar een Senior Jurist Vastgoed en Grondzaken tot 31 december 2022 voor 32-36 uur. Je vervangt onze Senior Jurist die met zwangerschapsverlof gaat. Startdatum in overleg, zo spoedig mogelijk

 

Jouw werkzaamheden in een notendop:

  • het opstellen en afhandelen van (complexe) overeenkomsten (o.a. anterieure-, verkoop-, erfpacht, vaststellingsondereenkomsten) op het gebied van grondzaken;
  • het uitbrengen van juridisch advies, zowel richting het bestuur als binnen projectgroepen. Deze projectgroepen houden zich bezig met woningbouwprojecten, gebieds(her)ontwikkeling en bedrijventerreinen;
  • overbrengen en onderhouden van juridische (vakinhoudelijke) kennis;
  • het voeren van onderhandelingen over exploitatieovereenkomsten en majeure vastgoed- en grondtransacties. 

 

Wie ben jij

Ben jij een gedreven specialistische jurist, een teamplayer met hands on mentaliteit die begrijpt wat er speelt bij de diverse voorkomende gemeentelijke transacties op het gebied van grondzaken en ben je in staat om met meerdere (interne) partijen de zaken tot een goed einde te brengen? 

 

Het mooie van gemeente Lelystad en de functie 

Je komt werken in een stad waar de pioniersmentaliteit nog altijd heerst. Dit zie je ook terug in jouw werk. Een uitdagende baan, vol afwisseling in een energieke organisatie. We werken samen, het is duidelijk en we zijn betrokken. 

 

Jij neemt mee

  • een afgeronde academische opleiding Nederlands recht, bij voorkeur afgestudeerd in de richting van het privaatrecht; 
  • minimaal 5/7 jaar relevante werkervaring op het gebied van grondzaken en/of gebieds- en vastgoedontwikkeling;
  • aantoonbare brede vakinhoudelijke kennis;
  • ervaring binnen en buiten een overheidsorganisatie op het vlak van grondzaken en vastgoed is een pré;

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten