Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider verkiezingen (ZZP)

Geplaatst 25 nov. 2021
Project ID: YIS 9105142
Plaats
Geldrop
Uren
16 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 dec. 2021
Einde: 31 mrt. 2022
Tarief
0 - 75 €/uur

Sollicitatie deadline: 22-12 12:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31.03.2022

Uren per week: 12 tot 36

Tarief: € 75 (hoger bieden mag)

 

Wat zoeken we?

Als Projectleider Verkiezingen zorg jij dat er voor dat de aanstaande verkiezingen op rolletjes verlopen. Dit doe je door je bezig te houden met het actualiseren en uitvoeren van het draaiboek van de verkiezingen, de afstemming met alle betrokkenen, de indeling/bezetting van stembureaus en de procedures van de verkiezingen. Daarnaast ga je aan de slag met de volledige registratie van de verschillende politieke partijen, met het succesvol organiseren van een proefinlevering van de kandidatenlijst en ben jij op de dag van de verkiezingen zelf aanwezig en beschikbaar om alle voorkomende taken en obstakels op te pakken. Tot slot vind je het leuk om alle medewerkers van de stembureaus te instrueren en te begeleiden.

 

Benodigde kennis en ervaring:

-      HBO werk- en denkniveau;

-      Ervaring als projectleider (verkiezingen) bij gemeenteraadsverkiezingen;

-      Bekend met het verwerken van de kiesgerechtigheid en wijze van stemmen (zoals kiezerspas, volmacht, stempas);

-      Op de hoogte van de rechten/plichten van de kiezers (bijvoorbeeld bezwaar maken, openbaarheid, helpen bij stemmen, legitimatie, overlast);

-      Ervaring met Procura Verkiezingen. 

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten