Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider Gebiedsontwikkeling (ZZP)

Geplaatst 18 nov. 2021
Project ID: YIS 9104744
Plaats
Hoornaar
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 3 jan. 2022
Einde: 1 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 25-11 12:00

Start: 3 januari 2022

Duur: 6 maanden met optie op verlenging

Aantal uur: 20 - 24 uur per week

Ervaring als projectleider is een vereiste.


Functieomschrijving:

Het gaat om een projectleider Gebiedsontwikkeling, voor een aantal specifieke projecten. In ieder geval voor:

-       Centrum ontwikkeling Streefkerk

-       Betondak Arkel

 

Gemeente Molenlanden staat voor een duurzame, toekomstbestendige ontwikkeling van de kernen en het vormgeven van een prettige leefruimte voor onze inwoners en bedrijven. Het is voor jou een uitdaging om samen met het team Projecten de ambities waar te maken op een breed gebied: ruimte, milieu en maatschappelijke aangelegenheden. De opgaven, vragen van de gemeenschap, zijn daarbij leidend.

 

Je geeft graag je visie op vraagstukken en stuurt verschillende projecten aan.

 

Het leiden van interdisciplinaire teams, zicht houden op diverse projecten en het vormgeven en sturen van processen, onder meer op inhoud, voortgang en financiën, gaan je makkelijk af.

 

Bij Molenlanden werken we integraal samen, dus breng je niet alleen je eigen kennis, ervaring en visie op vraagstukken in, maar neem je ook vernieuwende ideeën mee van collega’s van andere afdelingen. We richten het gebied in voor de mensen die er wonen, recreëren en werken. Jij voert met alle stakeholders op een constructieve manier het gesprek, omdat je gelooft dat samenwerken ons verder brengt.

 

Dit ben jij

Je hebt een HBO/WO opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling of Planologie en ervaring met het leiden van bouwprojecten en gebiedsontwikkelingen. Je kent de wet- en regelgeving, de producten van het werkveld, maatschappelijke en juridische ontwikkelingen en participatieprocessen .

Je krijgt energie als je met veel partijen samenwerkt en een project in goede banen weet te leiden. Je kunt je inleven in de verschillende belangen en perspectieven van diverse partijen met het algemeen belang in je achterhoofd. Daarnaast heb je ervaring met het vertalen van politiek-bestuurlijke uitgangspunten naar projecten en (deel-) resultaten. 

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten