Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider civiele techniek (zzp)

Geplaatst 29 sep. 2022
Project ID: YIS 9121387
Plaats
Venlo, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 10 okt. 2022
Einde: 1 apr. 2023
Tarief
62 - 72 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 6 okt. 2022 12:00

Startdatum: zo snel mogelijk

Aantal uur per week: 36 uur

 

Tariefindicatie: €70,- (Een hoger tarief is bespreekbaar, mits dat in lijn is met de kwaliteit van het cv).

 

 

Wij zoeken een Junior Projectleider Civiele Techniek

#ZONDERJOU komt er niets van de grond

 

Team Realisatie en beheer openbare ruimte zorgt voor inrichting en beheer van de openbare ruimte. 

Vanaf de eerste schets tot en met het onderhoud zetten we onze kennis in voor onder meer groen, wegen, stedelijk water, mobiliteit en kabels en leidingen. We werken planmatig, maar lossen ook acute problemen op die onze toezichthouders zien of die inwoners melden. 

We denken proactief mee over de aanpak en lossen het probleem op. Onze kracht én uitdaging ligt in de integrale aanpak en goede samenwerking: we streven ernaar dat de schop maar één keer de grond in hoeft. Knappen we bijvoorbeeld een riool of weg op, dan bekijken we of we ook direct het groen en de trottoirs kunnen aanpakken. Venlo is een dynamische en diverse stad om voor te werken. Samen zorgen we voor een leefbare en toekomstbestendige gemeente. 

De functie Als Junior Projectleider Civiele Techniek ben je binnen het team onderdeel van het cluster Projectbureau dat met ca.15 fte zorg draagt voor alle voorbereiding en uitvoeringsbegeleiding van projecten in de openbare ruimte. Dit cluster is van alle markten thuis, van onderhoudscontracten tot aan grote civiele projecten. Je pakt uitdagingen aan op het gebied van de openbare ruimte vanuit een team breed perspectief. 

Je initieert verbindingen met de overige clusters. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de voorbereiding van projecten op het gebied van civiele techniek. Je adviseert in het beginstadium van projecten over de technische en financiële haalbaarheid en de consequenties voor beheer en onderhoud. Verder schrijf je wanneer nodig bestekken, maak je CAD-tekeningen en calculaties, behandel je vergunningstrajecten, communiceer je met alle betrokken partijen en verzorg je de aanbestedingsprocedure om het definitieve ontwerp te vertalen naar uitvoerbaar werk. Je helpt de projectcoördinator majeure projecten bij de werkvoorbereiding wat o.a. bestaat uit planning, vergunning, opdrachten verstrekken, offertes beoordelen, initiëren onderzoeken etc. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van het uitvoeringsprogramma civiele kunstwerken en adviseer je integraal aan de omgevingstafel namens het team en stem je af binnen alle clusters. 

 

Heb jij het in je?

Als Junior Projectleider Civiele Techniek vragen wij van jou 

· een afgeronde Mbo of Hbo opleiding in de richting van civiele techniek; 

· actuele kennis van de ontwikkelingen in het vakgebied;

· enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie; 

· kennis van de RAW systematiek, UAV 2012 en andere (innovatieve) contractvormen; 

· ervaring in het optreden in overlegsituaties en de daar bijbehorende communicatieve vaardigheden; 

· oog hebben voor klimaatadaptatie en duurzaamheid; 

· affiniteit met onderhoud aan civiele kunstwerken. 

 

Onmisbare competenties voor deze functie zijn: 

· Flexibel gedrag · Kwaliteitsgerichtheid · Omgevingsbewustzijn · Oordeelsvorming · Resultaatgerichtheid · Samenwerken

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten