Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance P&O medewerker (zzp)

Geplaatst 1 apr. 2022
Project ID: YIS 9112277
Plaats
Venlo
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 6 jun. 2022
Einde: 1 sep. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 27 mei 2022 14:00

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 1-09-2022

Uren per week: 24

 

Als medewerker P&O zorg jij dagelijks voor de ondersteuning van medewerkers en leidinggevenden bij Veiligheidsregio Limburg-Noord. 

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Je behoort tot het team P&O dat bestaat uit ongeveer 18 medewerkers die verdeeld zijn over P&O-beheer (personeels- en salarisadministratie, functioneel beheer), P&O-adviseurs, juridisch advies en Arbo. 

Je komt zelf te werken bij onze P&O front office waar jij, samen met drie andere collega’s, het eerste aanspreekpunt bent voor de afdeling en de organisatie.

 

Je weet je proactief op te stellen en bent niet bang je zegje te doen binnen het team. Je bent leergierig ingesteld en hebt oog voor verdere procesoptimalisaties. Werkplezier vinden wij ontzettend belangrijk en daarom zoeken wij juist die enthousiaste, gemotiveerde medewerker.

 

Wat ga je doen

- Je bent het eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers voor vragen over de Arbeidsvoorwaardenregeling (CAR-UWO), regels en voorschriften en tijdsregistratie;

- Je verwerkt personeelsmutaties rondom in-, door- en uitstroom van personeel;

- Je zorgt dat de digitale personeelsdossiers op orde zijn;

- Je werkt met deze applicaties: Youforce en Beaufort van Visma Raet, Topdesk en tijdsregistratiesysteem TimEnterprise;

- Je levert een proactieve bijdrage aan de optimalisatie van de administratieve processen (o.a. Employee selfservice (ESS) en Management selfservice (MSS);

- Je neemt deel aan verschillende P&O-projecten.

 

Functie-eisen:

Een gezonde dosis lef, enthousiasme en humor. Je bent communicatief sterk. Verder schakel je snel en stel je de juiste prioriteiten voor het beste resultaat. Je bent resultaatgericht, efficiënt, een echte teamplayer en een doorpakker.

 

Verder heb jij

- Een afgeronde opleiding op het gebied van P&O/HRM/Administratief medewerker;

- Ervaring in een ondersteunende functie;

- Een goede digitale kennis (Microsoft Office).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten