Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker burgerzaken (zzp)

Geplaatst 25 apr. 2022
Project ID: YIS 9113641
Plaats
Horst
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 16 mei 2022
Einde: 1 dec. 2022
Tarief
68 - 83 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 30 apr. 2022 14:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden

Uren per week: 16-20

 

Ervaring: De Gemeente is op zoek naar een senior medewerker Burgerzaken die minimaal 3 tot 5 jaar ervaring heeft.

De unit Burgerzaken is verantwoordelijk voor de burgerlijke stand, de Basisregistratie personen (BRP), reisdocumenten, rijbewijzen, nationaliteitswetgeving en verkiezingen. Ons team bestaat uit de units Receptie & Callcenter, Burgerzaken en 2 adviseurs (online) dienstverlening. Samen zorgen wij voor een gastvrij ontvangst en goede dienstverlening aan onze inwoners. 

Dit doen we fysiek aan onze balies in het gemeentehuis, maar ook digitaal en via de telefoon. Kwaliteit en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel en leggen de basis voor een hoogwaardige dienstverlening.

 

Wat ga je doen?

Binnen het team hebben collega’s gespecialiseerde taken. We zijn nu op zoek naar een BRP collega met de ervaring en kwaliteiten om tijdelijk de senior medewerker te ondersteunen bij werkzaamheden zoals de zelfevaluatie BRP, kwaliteitswerkzaamheden en het herzien van de regeling briefadres. . Je bent de medewerker die aanspreekpunt is voor collega’s op het gebied van complexe aanvragen.

 

Herken jij jezelf?

  • Je bent klantgericht, integer en kwaliteitsbewust;
  • Beschikt over een afgeronde HBO opleiding en/of niveau in de richting Burgerzaken en/of juridisch; BA-BZ of MLO/BZ, BRP specialist;
  • Je hebt minimaal3 tot 5 jaar kennis over en ervaring met de taken van Burgerzaken;
  • Kennis van iburgerzaken en IZRM.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten