Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance managementsecretaresse / secretaris (zzp)

Geplaatst 6 okt. 2022
Project ID: YIS 9121809
Plaats
Heeze, Noord-Brabant
Uren
24 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 15 okt. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 okt. 2022 12:00

Start: zsm

Eind: 31/12 verlenging mogelijk

Uren: 20 uur per week

Schaal: 8

 

Gemeente Heeze is op zoek naar een bestuursondersteuner (zwaarder type). Bestuur bestaat uit wethouder, gemeentesecretaris en burgemeester.

 

Als managementsecretaresse (secretaris) heb je een dynamische baan. Het gaat verder dan het verzorgen van een secretariaat en algemeen ondersteunende werkzaamheden. Van jou wordt verwacht dat je in staat bent om in een complex omgeving de directeur en het management te ondersteunen door agenda’s voor te bereiden voor bijeenkomsten. De verslaggingen daarvan te verzorgen en te zorgen voor adequate afhandeling van het vervolg daarop. En je bewaakt en verzorgt de afhandeling van acties uit de overleggen. De rechterhand van de directeur en het managementteam.

 

Functievereisten:

  • Je bent organisatorisch en logistiek sterk. Je ziet knelpunten direct en komt proactief met verbetervoorstellen. Je kunt je verplaatsen in de problematiek en begrijpt hoe de organisatie werkt. Jij weet je onmisbaar te maken door de managers altijd voor te zijn als het om een goede logistieke planning gaat. 
  • Je bent op de eerste plaats een teamplayer. Niet alleen in het cluster met je collega’s durf je jezelf te laten zien, ook in het managementteam ben je een belangrijke speler.
  • Je hebt daarom dus minimaal een HBO niveau en bij voorkeur ervaring in een complexe gemeentelijke omgeving. Je ervaring in organisatorische ondersteuning is ruim waarbij het belangrijk is dat je plezier haalt uit het werk wat je doet.
  • Je weet hoe je proactief moet plannen, organiseren en prioriteren. Je bent flexibel, dat wil zeggen: je denkt mee en ‘out of the box’ en pakt ook zaken op die misschien niet direct ‘van jou’ zijn maar die een ander helpen. Uiteraard ben jij digitaal vaardig en in staat om de digitale hulpmiddelen in te zetten ter ondersteuning.  Aan lef geen gebrek. Jouw werk als managementsecretaresse (secretaris) is je dus op het lijf geschreven. Wij kunnen dus niet wachten jou te ontmoeten!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten