Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Financieel consulent

Geplaatst 28 mei 2021
Project ID: YIS 9095634
Plaats
Oirschot
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 7 jun. 2021
Einde: 3 sep. 2021
Tarief
40 - 55 €/month

Wat ga je doen?

De adviseurs en managers van de gemeente gevraagd en ongevraagd ondersteunen op financieel-gebied, dat is jouw belangrijkste taak waarbij je vanuit de dienstverlening denkt. Bij financiële vraagstukken werk je samen met de adviseurs en controller. Het gaat hierbij om het complete scala op financieel gebied. Wat betekent dit in het dagelijkse werk?

  • Je zorgt voor de afstemming met de centrale financiële administratie.
  • Je levert een bijdrage aan de cyclus van planning en control (begroting, jaarrekening, rapportages) en accountantscontroles.
  • Verantwoordelijk voor diverse financiële sub administraties.
  • Je hebt veel persoonlijk contact in alle lagen van de organisaties.
  • Je bent het scharnier tussen beleid en administratie


Wie ben jij?

Je bent een deskundig financial met bij voorkeur enige kennis en ervaring van de gemeentelijke financiën (BBV) en de planning en control cyclus. Als consulent ben je dienstverlenend naar de organisatie en je adviseurs. Ook ben je continu op zoek naar de vraag achter de vraag, je bent nieuwsgierig en blijft doorvragen. Je staat stevig in je schoenen en bent een echte teamplayer en sparringpartner voor je collega’s.

  • Je bent in staat om cijfers te vertalen naar de praktijk en andersom.
  • Voor werken in Excel draai jij je hand niet om.


Sollicitatie deadline is 02-6 om 15:00 uur