Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel adviseur jaarrekening (zzp)

Geplaatst 1 dec. 2022
Project ID: YIS 9124684
Plaats
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Uren
12 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 9 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 jan. 2023 12:00

Startdatum inzet: zsm

Einddatum inzet: 30-6-2023

Uren per week: 36,00

Inschaling: schaal 11

Ervaringsjaren: minimaal 5 jaar

Looptijd: minimaal 6 maanden, optie tot verlengen

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Zwaartepunt voor de inhuur zit in het opstellen van de jaarrekening voor Gemeente Capelle aan den IJssel , alsmede de jaarrekening, het jaarverslagen de begroting voor de GR Ijsselgemeenten.

Bij de unit Beleid en Advies verzorgen we het financieel advies voor de afdelingen van de gemeente Capelle aan den IJssel en de GR IJsselgemeenten, de planning en control documenten en zijn we de specialist op diverse deelterreinen zoals BBV (besluit, begroting en verantwoording), Algemene Uitkering, Verbonden Partijen en SISA. Ons team bestaat uit 13 medewerkers. We vormen samen met de unit Administraties en de unit Belastingen de afdeling Financiën (in totaal ongeveer 45 medewerkers). 

Jij bent een Financieel Beleidsadviseur met een kritische financiële blik en een frisse en heldere manier van communiceren. Je bent, met je collega’s, verantwoordelijk voor de totstandkoming van de producten van de planning & control cyclus. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening van de gemeente Capelle aan den IJssel. Daarnaast adviseer je de afdeling ICT van de GR IJsselgemeenten en ben je verantwoordelijk voor alle P&C producten van de GR IJsselgemeenten (jaarrekening, jaarverslag, begroting en tussentijdse wijzigingen). 

Je bent een doortastende en enthousiaste collega met humor en relativeringsvermogen. Je doorgrondt complexe (financiële) vraagstukken en weet hierover aansprekend te adviseren. Je kunt zelfstandig werken maar vindt het ook fijn om samen te werken. Je hebt kennis van en ervaring met de digitalisering van de p&c-cyclus, bij voorkeur met Pepperflow. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een verfrissende blik op het P&C-proces. Je hebt een financiële opleiding op tenminste HBO niveau. Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbaar werkveld. Voorkeur minimaal 5 jaar werkervaring.

Je bent een vaardig schrijver die de boodschap aan de lezer weet over te brengen en je bent een evenwichtig persoon die bereid is om uitleg te geven en weet je collega’s te inspireren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten