Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel adviseur (zzp)

Geplaatst 11 aug. 2022
Project ID: YIS 9119239
Plaats
Dordrecht, Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 9 aug. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
60 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 18 aug. 2022 12:00

Description:

 Financieel adviseur

  

Aantal uren p/w: 32/ 36

Duur: voorlopig tot 31-12-2022

Richttarief: €80,- functie in schaal 9 of 10 afhankelijk van ervaring

Hybride werken 50/50 thuis/kantoor

 

Wat ga je bij ons doen?

Als financieel adviseur bij de Dienst Gezondheid en Jeugd ben je van veel markten thuis. Je werkt bij ons op het brede terrein van financiën en planning & control.  

 

Doordat je in een klein team werkt kom je met alle werkzaamheden binnen het vakgebied in aanraking en speel je een coördinerende, aanjagende én uitvoerende rol.

 

Jij bent dé verbindende schakel tussen verschillende organisatieonderdelen en de sparringpartner van het management.

 

Je bent het aanspreekpunt voor het management en de budgethouders van de organisatieonderdelen die onder jouw verantwoording vallen. Je geeft uitvoering aan de financiële advisering op bestuurlijke voorstellen, ontwikkelingen en bijdragen aan de planning & control cyclus.

 

Concreet speel je de komende maanden een belangrijke rol bij de totstandkoming van de 2e bestuurlijke rapportage en de implementatie van de rechtmatigheidsverklaring.

Voor het laatste zal ons bestuur het normenkader gaan vaststellen en zullen we onze IC verder door gaan ontwikkelen. Kennis en/of ervaring op dit onderwerp is derhalve een pre.

Requirements:

Wat neem jij mee?

·        Afgeronde hbo opleiding op financieel gebied;

·        Minimaal twee jaar relevante werkervaring;

·        Ervaring bij een gemeenschappelijke regeling of gemeente zien wij als pré;

·        Ervaring / kennis van het BBV.

 

Met een open blik en verfrissende ideeën ben je in staat het gehele werkveld te overzien. Je bent je bewust van je omgeving en jouw invloed hierop. Initiatief, overtuigingskracht en het leggen van verbanden zijn daarin belangrijk. Als echte teamspeler ga je voor het beste resultaat, ook als het gaat om je eigen effectiviteit.

 

Ook weet je ingewikkelde zaken simpel uit te leggen en bijt je je vast in de onderwerpen die binnen je takenpakket vallen. In piek- en stresssituaties blijf jij kalm en accuraat. 

Waar kom jij te werken?

Je komt te werken bij in een hecht en klein team, wij werken gezamenlijk aan de (financiële) opgaven voor de gehele organisatie. Tijdens piekmomenten in het jaar staan we er voor elkaar. Collegialiteit en humor staat dan ook bij ons centraal. Omdat we als klein team de gehele organisatie bedienen, is geen dag hetzelfde en is het werken in deze dynamische omgeving wat ons drijft.

 

Wie zijn wij?

De Dienst Gezondheid & Jeugd (DG&J) is een openbaar lichaam van 10 gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid dat gemeentelijke taken uitvoert op het gebied van publieke gezondheid, onderwijsdeelname, huiselijk geweld en ouderen- en kindermishandeling.

 

Naast deze taken voert de DG&J aanvullende taken uit waaronder het toezicht op kinderopvang, WMO toezicht en de aanpak Personen met verward gedrag. DG&J doet dit voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Molenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik Ido-Ambacht, Hoeksche Waard, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

 

Met het uitvoeren van deze taken helpt de DG&J inwoners van jong tot oud mee te doen aan een gezonde en sociaal veilige samenleving in Zuid-Holland Zuid.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten