Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Coördinerend Plantoetser Wabo (ZZP)

Geplaatst 22 jul. 2021
Project ID: YIS 9098942
Plaats
Lansingerland
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 sep. 2021
Einde: 31 jan. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 29-11 om 12:00 uur

 

Functieomschrijving 

In de snel veranderende wereld van een groeiende gemeente en nieuwe wetgeving weet jij het overzicht te behouden. De inwoners, ondernemers en samenwerkingspartners kunnen met een gerust hart slapen, gezien jij over hen waakt. Jij bent hun eerste aanspreekpunt voor vragen m.b.t. omgevingsaanvragen en vergunningen. Geen uitdaging te groot en geen vraagstuk te complex.

 

Als Captain America werk je natuurlijk niet alleen. Samen met jouw collega’s vorm jij een super team. Je zet jouw kennis en ervaring op het gebied van plantoetsen in om collega’s te ondersteunen bij complexe aanvragen en om nieuwe medewerkers in te werken. Ook de teammanager, Beppie Hagenaars, kan op jou bouwen en tactisch operationele vraagstukken aan jou over laten.

 

Hiernaast gebruik jij jouw superkrachten voor: 

  • Je verdeelt het werk, bepaalt prioriteiten, bewaakt de voortgang en de werkafspraken;
  • Je verzorgt de inhoudelijke aansturing, bewaakt de dagelijkse gang van zaken en bewaakt de algehele kwaliteit;
  • Je bent de coach van het team en daarmee ook vraagbaak voor (junior)medewerkers, nieuwe plantoetsers en stagiaires;
  • Je signaleert nieuwe ontwikkelingen, nieuwe wetgeving, risico’s en kansen en levert concrete actiepunten om daarop te anticiperen.

 

Functie-eisen

Als superheld voor de inwoners en ondernemers van Lansingerland kan je niet onbewapend op pad gaan. Voor de uitdagingen die voor je komen te liggen, vragen wij de volgende ervaring en uitrusting van jou:

  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur door een afgeronde hbo opleiding Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening of vergelijkbaar;
  • Je beschikt over uitgebreide kennis van het Bouwbesluit, de Omgevingswet, AWB I en II en relevante wet- en regelgeving; en
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring als Plantoetser en bij voorkeur aantoonbare werkervaring met een coördinerende rol of met het werken in projecten.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten