Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Casemanager WABO/ Bouwplantoetser

Geplaatst 7 mei 2021
Project ID: YIS000683
Plaats
Bleskensgraaf
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
63 - 80 €/uur

Voor Gemeente Molenlanden zijn we op zoek naar een casemanager WABO/ bouwplantoetser. In deze functie ben je aanspreekpunt op het gebied van de Wabo en geef je voorlichting aan klanten. Als casemanager is je takenpakket afwisselend. Je treedt op als regievoerder van omgevingsvergunningen en coördineert het Wabo proces binnen de gemeente. Je draagt zorg voor de inhoudelijke en technische toetsing van (complexe) aanvragen omgevingsvergunning en stelt gemotiveerde toekenning of afwijzing van de vergunningaanvraag op. Voor collega’s ben je vraagbaak en sparringpartner. Integraal werken vinden wij zeer belangrijk. Je bent daarom in staat verder te kijken dan alleen je eigen vakgebied en hebt vaak contacten met interne en externe collega’s en instanties over taken op het werkterrein. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie aan klanten, burgers en instanties en behandel je verzoeken en klachten. Binnen het team is een zestal casemanagers actief waarvan 3 casemanagers in een vaste dienstverband. Het behandelen van complexe casussen en het onderhouden van contacten met bestuurders en politiek behoren tot jouw takenpakket. 


Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met betrekking tot dit werkveld. Je bent in staat om technische bouwbesluiten te kunnen toetsen. Als enthousiaste professional is je opstelling dienstverlenend, zakelijk en vriendelijk. Door je positieve stijl van communiceren en persoonlijkheid ken je snel de weg bij onze organisatie met een politiek-bestuurlijke context. Collega’s weet je voor je te winnen met je vernieuwende en inspirerende ideeën. Je bent flexibel, stressbestendig, zegt wat je doet en doet wat je zegt. Kortom: jij werkt zelfstandig en neemt de verantwoordelijkheid voor je werk! 

Men zal voorlopig vanuit huis werken.


Sollicitatie deadline is 20-5 om 10:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten