Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsontwikkelaar samenleving (ZZP)

Geplaatst 20 dec. 2021
Project ID: YIS 9106625
Plaats
Deurne
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 27 dec. 2021
Einde: 30 jun. 2022
Tarief
80 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 24 dec. 2021 00:00

Sollicitatie deadline: 24-12 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden

Uren per week: 32 uren

Functieschaal: 10A

Tarief: indicatie € 80-90 per uur afhankelijk van ervaring

 

Wat ga je doen? 

Je krijgt een uitdagende rol in het ontwikkelen en implementeren van beleid binnen het team Samenleving Ontwikkeling. Vanuit de basis van cultuur, maatschappelijke accommodaties en subsidiebeleid, kun je ingezet worden op alle beleidsvelden binnen het ruimtelijke of maatschappelijke domein. Er wordt dus van je verwacht dat je niet opereert vanuit de inhoud, maar je de materie wel snel eigen maakt.

 

Voorbeelden waar je mee aan de slag gaat zijn o.a. Corona, het Dorpsakkoord Neerkant en de participatieve besluitvorming, diverse maatschappelijke voorzieningen als beweegvoorzieningen , gemeenschapshuizen en beleid op het gebied van exploitatie- en huursubsidies alsmede duurzame renovatie daarvan in onze buurten en kernen, Je werkt graag zelfstandig, en integraal, neemt regie en hebt creatieve ideeën over jouw aanpak om burgers te betrekken. Je signaleert kansen in de “samenleving” voor zowel bestaande als nieuwe zaken. Verder sta je stevig in je schoenen en ben je in staat om verschillende communicatiestijlen te hanteren in allerlei gesprekken die voorbij komen, zoals college, commissie, met samenwerkingspartijen of in gesprek met de bestuurder. Politieke sensitiviteit is voor jou vanzelfsprekend!

 

Wat neem je mee als beleidsontwikkelaar?

  •  minimaal Hbo-niveau;
  • meerjarige ervaring in beleidsontwikkeling en projectmatig werken. Je brengt een brede werkervaring mee binnen diverse beleidsterreinen.

 

Jouw kracht is?

  •  Je neemt initiatief en regie, geeft een integraal advies en verbindt je aan te behalen resultaten;
  • je kent de trends en ontwikkelingen en weet deze te vertalen naar wat nodig en passend is voor Deurne;
  • je bent flexibel, kritisch en brengt een vernieuwende en frisse blik mee;
  • je bouwt aan- en neemt deel in netwerken;
  • je hebt oog voor de belangen die spelen en geeft gevraagd en ongevraagd advies;
  • je bent een stevige sparringpartner en communiceert effectief, luistert goed en vraagt door en weet op een respectvolle manier te overtuigen.
  • Je werkt gestructureerd en houdt overzicht.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten