Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsondersteuner brandveilig leven (zzp)

Geplaatst 29 apr. 2022
Project ID: YIS 9113927
Plaats
Venlo
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 16 mei 2022
Einde: 1 nov. 2022
Tarief
70 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 mei 2022 14:00

Startdatum inzet: 16-5-2022

Einddatum inzet: 23-10-2022

Uren per week: 24

 

Kom jij het team Brandveilig Leven versterken?

Profiel van de functie:

We zijn op zoek naar iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden, die van nature analytisch, secuur, klant- en resultaatgericht is. Iemand die denkt in samenwerking en daarmee ook eenvoudig schakelt met andere personen / organisaties. Hierbij is eigenaarschap en initiatief nemen in een dynamische organisatie van groot belang.  

 

Je werkt in het Team Brandveilig Leven (BVL), als onderdeel van de Brandweer Limburg-Noord, waarmee je een actieve bijdrage levert aan een (brand)veiligere samenleving. Menselijk gedrag speelt een belangrijke rol in het voorkomen, signaleren en vluchten bij brand. Om duurzaam brandveilig gedrag bij diverse doelgroepen te realiseren, focussen we ons op het vergroten van de zelfredzaamheid bij onze inwoners.

 

Inhoud van de functie:

De twee onderwerpen waar jij mee aan de slag gaat zijn de rookmelderplicht die per 1 juli 2022 ingaat en de brandpreventieweken. Voor beide onderwerpen wordt een landelijke campagne ontwikkelt, welke jij helpt te vertalen naar onze regio. Hierbij maak je gebruik van de landelijke beschikbare (campagne)middelen en verbind je deze met de (nog te ontwikkelen) regionale middelen en activiteiten. Je bent daarbij de organisator en het aanspreekpunt rondom beide campagnes, zowel voor de collega’s binnen BVL als voor de organisaties die betrokken zijn bij de (regionale) campagne. 

 

Wat wij vragen:

  • Afgeronde relevante HBO opleiding;
  • Ervaring met projectmatig werken;
  • Een creatieve geest die voor elke uitdaging een oplossing vindt;
  • Ervaring met het opzetten en uitrollen van campagnes;
  • Netwerker / verbinder
  • Proactief.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten