Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker RO (16-36 uur)

Geplaatst 25 okt. 2021
Project ID: YIS 9103322
Plaats
Valkenswaard
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 nov. 2021
Einde: 31 okt. 2022
Tarief
60 - 78 €/uur

Sollicitatie deadline: 1-11 12:00

Startdatum zsm

Einddatum 31 oktober 2022

Uur per week: 16 - 36 (bij voorkeur 36 uur)

 

Je bent verantwoordelijk voor bestemmingsplannen en initiatieven. Jouw taak is de bestemmingsplannen en initiatieven te beoordelen, indien wenselijk vervolgens in procedure te brengen en eventueel aan de raad aanbieden. Taken die hierbij kunnen horen zijn het behandelen van zienswijzen, het afronden van diverse onderzoeken en het verder verbeteren van bestemmingsplannen en verzoeken. Daarnaast beoordeel jij als enthousiaste, proactieve beleidsadviseur ruimtelijke initiatieven. Je behandelt, samen met andere betrokken disciplines in de gemeentelijke organisatie, ruimtelijke ordeningsverzoeken aan de hand van het geldende beleid. Je hebt hierbij een inhoudelijke als een administratief-juridische en procesmatige rol.

 

  • Functie-vereisten:
    Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond. 
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare beleidservaring op het brede terrein van RO en planprocessen bij een gemeentelijke organisatie. Bij voorkeur ervaring met het opstellen/ begeleiden van een bestemmingsplan. 
  • Zelfstandigheid is een belangrijke eis.
  • Kennis van stedenbouw is een pré.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten