Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur evenementen (zzp)

Geplaatst 20 mei 2022
Project ID: YIS 9115080
Plaats
Weert
Uren
28 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 6 jun. 2022
Einde: 6 sep. 2022
Tarief
80 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 30 mei 2022 17:00

Startdatum: z.s.m.

Verwachte duur opdracht: 3-6 maanden

Uren per week: 20-28 uur

Tarief: indicatie € 85 (Een hoger tarief is bespreekbaar, mits dat in lijn is met de kwaliteit van het cv)

Geschikte kandidaten worden direct voorgesteld.

 

Voor de gemeente Weert zoeken we een beleidsadviseur /coördinator evenementen. Een stevig persoon die de schakel is tussen uitvoering, beleid en bestuur en anderzijds meedenkt en adviseert inzake evenementenbeleid.

 

Beleidsmedewerker/coördinator bijzondere wetten en evenementen:

 

  • Je bent enerzijds de schakel tussen uitvoering, beleid en bestuur en anderzijds denk je mee en adviseer je inzake evenementenbeleid.
  • Je bent voorzitter van het multidisciplinair overleg , informeert de burgemeester over lopende zaken, bent aanspreekpunt voor de uitvoering en aanspreekpunt voor horecaondernemers.
  • Jij bent de sleutel bij het voorbereiden en coördineren van evenementen en adviseert het bestuur en de uitvoering daarover.

 

Jij neemt mee:

 

  • HBO werk- en denk niveau
  • Ervaring in het vakgebied van bijzondere wetten en evenementen.
  • Je bent communicatief sterk, hebt een hoog schakelvermogen, bent proactief, kunt improviseren en je hebt een goed ontwikkelde politieke antenne.
  • We zoeken geen jurist die beleid schrijft, maar een stevige persoonlijkheid die goed kan schakelen tussen beleid, bestuur en uitvoering en die kennis van evenementenbeleid heeft.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten