Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder TI/OV/VRI (ZZP)

Geplaatst 26 nov. 2021
Project ID: YIS 9105249
Plaats
Lelystad
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 26 nov. 2021
Einde: 26 mei 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 3-12 12:00

Startdatum: zsm

Duur opdracht: 1 jaar,

Aantal uren week: 32

Inschaling: 10 gemeente cao

 

Assetbeheerder openbare verlichting & objecten

 

Heb jij een heldere visie hoe je beheer langs onze wegen kan vormgeven? Ben jij een kei op het gebied van openbare verlichting en objecten? Ben jij in staat om samen met collega’s ervoor te zorgen dat het beheer van de openbare verlichting en onze objecten tiptop is? En ben je net als wij enthousiast om bij te dragen aan onze prachtige openbare ruimte? Dan wordt deze functie jouw weg naar succes!

 

Beheer binnen het fysiek domein

Het team Beheer is een divers team, van gedreven professionals, van jong talent tot ervaren medewerkers. Wij zijn een hecht team, houden van een barbecue of informele borrel en vinden het vanzelfsprekend dat we elkaar helpen en stimuleren binnen onze projecten. Vanuit de vakgebieden wegen, groen, technische installaties, kabels en leidingen en water & milieu werken we allemaal aan de vastgestelde doelstellingen op het gebied van beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Wij weten als geen ander dat de openbare ruimte een belangrijk onderdeel is van de leefomgeving van Lelystad. Iedereen die in Lelystad komt, krijgt bewust of onbewust een bepaalde indruk van de openbare ruimte. Het is aan ons om te zorgen dat dat een onvergetelijke indruk is.

 

Wat ga je doen

Als beheerder openbare verlichting en objecten zorg jij ervoor dat het beheer van het areaal planmatig is geregeld. Je stelt prioriteiten, je zorgt voor de juiste aanpak waarbij kwaliteit en kostenefficiency worden behaald. Je bent sparringpartner voor je collega’s van het ingenieursbureau en stimuleert een goede samenwerking intern en met stakeholders. Daarnaast help je mee met het opbouwen en implementeren van data gestuurd beheer en organiseer je de benodigde strategische of tactische overleggen met de nutsbedrijven.

 

Als beheerder werk je binnen het vakgebied wegen nauw samen met toezichthouders, collega beheerders en de assetmanager wegen. Je hebt of creëert overzicht in projecten die openbare verlichting uitzet en brengt het objecten areaal (zoals het straatmeubilair) digitaal op orde met de inzet van het materialenpaspoort.

 

Je ziet op tactisch niveau toe op het dagelijks onderhoud, geeft advies over groot onderhoud en bent in staat om hiervoor beleidskaders opstellen. Je werkt dus planmatig en bent verantwoordelijk voor de aanlevering van het meerjarig onderhoudsprogramma openbare verlichting en de raamovereenkomst onderhoud objecten. 

 

Jouw kracht

We zoeken niet alleen iemand met elektrotechnische- en verlichtingskennis en bijbehorende ervaring, maar we zoeken in jou ook een stevige persoonlijkheid die zich staande weet te houden in een dynamische omgeving. Jij bent van nature daadkrachtig en besluitvaardig, je weet prioriteiten te stellen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent een verbinder binnen je eigen discipline, praktisch ingesteld en je weet op zo’n manier samen te werken dat je met elkaar de beste resultaten weet te behalen. 

 

Verder vragen we van je

 

  • Een relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau,
  • Ervaring of bekend met de RAW systematiek,
  • Ervaring met het omzetten van inspectie van NEN3140 gegevens naar maatregelpakketten,
  • Kennis en ervaring in het beheer van elektrische installaties,
  • Kennis en ervaring in het veilig werken aan en bij elektrische installaties,
  • Certificering voor Installatie Verantwoordelijkheid of bereid om een opleiding te volgen,
  • Vaardigheid in het omgaan met tegengestelde belangen binnen- en buiten het team en het fysiek domein,
  • Bekend met de registratiemethodiek van IMBOR en werken met een digitaal materialenpaspoort.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten