Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur Participatie & Leefbaarheid (zzp)

Geplaatst 20 mei 2022
Project ID: YIS 9115119
Plaats
Maasdam
Uren
28 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 6 jun. 2022
Einde: 20 nov. 2022
Tarief
90 - 105 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 30 mei 2022 12:00

Zsm starten

In eerste instantie t/m eind sept 2022, optie tot verlenging

26-28 uur per week

Hybride werken. Kandidaat moet bij sommige (regio)overleggen fysiek aanwezig kunnen zijn, verder kan het werk ook goed vanuit huis uitgevoerd worden.

Schaal 11, max tarief €105,-

 

Voor gemeente Hoeksche Waard zijn we op zoek naar een senior beleidsadviseur Participatie en Leefbaarheid. 

 

We zoeken een ervaren beleidsadviseur op de Werk kant binnen de Participatiewet die gemeente Hoeksche Waard kan vertegenwoordigen in zowel een lokale – als regionale context (arbeidsmarktregio Rijnmond), met name in de samenwerking op re-integratie en het naar werken brengen van inwoners met afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast liggen er een aantal andere meer strategische dossiers op lokaal niveau waar jij op senior beleidsniveau bij betrokken bent.

 

Zo ben je o.a. beleidsmatig betrokken bij de doorontwikkeling van HWwerkt! en valt SROI binnen jouw portefeuille. Je adviseert het college op beleidsdossiers gerelateerd aan de Werk kant van de Participatiewet, schrijft collegevoorstellen e.d., neemt deel aan domein overstijgende overleggen en vertegenwoordigt de gemeente Hoeksche Waard zowel intern als extern. 

Je werkt samen met de directeur danwel de teammanager van HWwerkt!. Tevens ben je betrokken bij de Regiodeal, waar je de regionale vertegenwoordiging bent vanuit gemeente Hoeksche Waard in een werkgroep die een samenspel is van onderwijsinstellingen, ondernemersvereniging en andere gemeenten.

 

Jij neemt mee: 

  • Je hebt ruime kennis van en ervaring met het thema Werk binnen de Participatiewet. We verwachten dat je direct zelfstandig aan de slag kan; er is geen tot weinig ruimte om iemand in te werken en het is een vrij solistische functie. Je bent senior op de inhoud van de thematiek.
  • Je bent gericht op samenwerken, weet te laveren tussen verschillende belangen en vanuit daar gezamenlijke resultaten te boeken.
  • Je begrijpt het politieke aspect en bent gewend om in een dusdanige setting te opereren en met verschillende partijen en gemeenten samen te werken.
  • Je bent in staat om te verbinden. Zowel intern binnen de organisatie, als extern met de verschillende stakeholders in de regio.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten